تاریخ انتشار : ۱۶ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۱۵

تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۱۲

از: اتاق اصناف تهران

به: وزیر محترم صنعت ، معدن و تجارت

موضوع: مشکلات اتحادیه ها در خصوص ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف بابت صدور و یا تمدید پروانه کسب

جناب آقای فاطمی امین

وزیر محترم صنعت ، معدن و تجارت

سلام علیکم ،

احتراما ، پیرو مکاتبات مکرر و متعدد ماضی با دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان صنفی و اداره کل صنعت ، معدن و تجارت استان تهران و به رغم پیگیری های متواتر و برخلاف ماهیت استفاده از فن آوری های نوین و به روز که در راستای تسهیل و تسریع فرایندهای اداری و تامین رضایت مندی متقاضیان ذیربط کاربردی هستند متاسفانه سامانه صدور مجوزهای کسب و کار عنوان ( سامانه ایرانیان اصناف ) مدت مدیدی است که با مشکلات و معضلات اساسی مواجه و اعتراضات پیاپی اتحادیه های صنفی در پی اعتراضات و گلایه های اعضاء و متقاضیان صدور و تمدید پروانه کسب را به همراه دارد ، روند حاضر که همه روزه شاهد هستیم قطعی مداوم درگاه های متصل به سامانه مذکور نظیر G4B ، استعلام ثبت احوال ، استعلام کدپستی ، استعلام اماکن ، استعلام گواهی موضوع ماده ۱۸۶ ق . م .م و غیره بوده و همچنین غیرقابل دسترس بودن ، کندی سامانه ، خارج کردن کاربر از برنامه در طول ساعت اداری موجب شده تا قریب به ۸ ماه گذشته با انبوهی از تقاضاهای به جا مانده و اعتراضات و شکوائیه های به حق اعضاء تحت پوشش اتحادیه های صنفی مواجه باشیم و هیچ جواب قانع کننده ای در پاسخ به مطالبات اتحادیه های صنفی و اعضاء تابعه نداشته باشیم مضاف به اینکه بنا به شیوه فعلی امیدی به بهبودی وضع حادث شده و مرتفع شدن موانع پیش رو متصور نبوده و هیچگونه سنخیت و تناسبی با سیاست های کلان و مقررات موضوعه مرتبط با تسهیل صدور مجوزها و بهبود شرایط کسب و کار و رضایتمندی متقاضیان ندارد همچنین خاطرنشان می دارد با توجه به اینکه منابع مالی و درآمدی اتحادیه های صنفی در راستای آئین نامه اجرایی منابع مالی اتحادیه های صنفی موضوع تبصره ۱ ماده ۳۱ قانون نظام صنفی از محل حق عضویت و وجوه دریافتی بابت صدور و تمدید پروانه کسب می باشد که برابر مطالبات پیش گفته عملا دچار کمبود درآمد و مشکلات اقتصادی و مالی در اداره امور اتحادیه مربوط نیز گردیده اند بنابر مراتب یاد شده و به منظور جلوگیری از انباشت اعتراضات واصله و معطل ماندن تکالیف قانونی اتحادیه های صنفی ( برابر مصوبات متعدد کمیسیون نظارت ) در امر ساماندهی واحدهای بدون پروانه کسب انتظار موسع دارد تا دستور فرمایند موضوع با اهمیت ویژه و دارای فوریت زمانی تلقی و تا در حصول نتیجه مطلوب مورد پیگیری قرار گرفته و از نتایج حاصله این اتاق را مطلع نمایند .

و من الله التوفیق

قاسم نوده فراهانی

رئیس اتاق اصناف تهران

نامه جناب آقای قاسم نوده فراهانی با موضوع مشکلات اتحادیه ها در خصوص ثبت نام در سامانه ایرانیان اصناف بابت صدور و یا تمدید پروانه کسب - صفحه اول