تاریخ انتشار : ۰۸ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۴۱

ایران نه تنها از قابلیت بالایی برای تولید در صنعت مبلمان برخوردار است بلکه پتانسیل مطلوبی در جهت صادرات نیز دارد

✦ حسن احمدیان رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران، در خصوص مسائل مختلف در زمینه مبلمان نکاتی را شرح دادند که چکیده ای از مطالب گوهربار ایشان را در در پست خبری زیر خواهید خواند.

آقای حسن احمدیان رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران

✦ ایشان خاطرنشان ساختند صنعت مبلمان جزو صنایع پرتولید و اشتغالزای کشور عزیزمان ایران می باشد که حمایت مسئولان را می طلبد، چرا که اگر حمایتی همه جانبه از این صنعت شود، درآمدی سرشار عاید تولیدکنندگان می گردد، و نیز محصولات ایران به جهانیان معرفی می شود. جالب اینجاست که خیلی از کشورهای اطراف ایران نظیر ارمنستان، تاجیکستان، آذربایجان، قزاقستان و حتی روسیه تولیدکننده مبلمان نمی باشند. باتوجه به نیروی کار مستعد و ارزان قیمت در کشور این ظرفیت وجود دارد که ایران هاب بزرگی در زمینه تولید و صادرات مبلمان شود. البته ناگفته نماند که در دوران کرونا صنعت مبلمان داخلی آسیب فراوانی دید.

✦ جناب آقای احمدیان با بیان این که »ام دی اف« خوب است، چرا که جایگزین مناسبی برای چوب و به تبع جلوگیری از قطع درختان می باشد، صحبت های خود را این گونه ادامه دادند که چرا بایستی به ام دی اف عوارض گمرکی و سربار اضافی اعمال شود؟

نمایشگاه بین المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان

✦ ایشان ضمن تشکر از سازمان توسعه تجارت جهت برپایی نمایشگاه امسال ذکر نمودند که از این نمایشگاه استقبال خوبی شده است و تولیدکنندگان در صنعت مبل، محصولات جدیدی را در معرض دید عموم قرار داده اند. این نمایشگاه به همت مجموعه فیپکو راه اندازی شده است.

آپلود عکس

خانم کتایون اسکندری کیا مدیر روابط عمومی اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران

✦ کتایون اسکندری کیا مدیر روابط عمومی اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران خبر دادند که این نمایشگاه به دلیل آن که بعد از کرونا برگزار می شود استقبال چشمگیری از آن شده است، به طوری که بیش از ۳۰۰ شرکت و نیز از کشورهای قطر، سوریه، روسیه، عمان، اقلیم کردستان و کشورهای منطقه سی آی اس شرکت کرده اند.

✦ مساحت این نمایشگاه ۴۰ هزار متر مربع و شامل ۱۹ سالن می باشد. اطلاعات مربوط به این نمایشگاه را در پوستر زیر می توانید مشاهده بفرمایید.